torsdag 11. mars 2010

Snart påske....♥Tov små mini påske egg - Pynt med perler og fjær!
For toving med vann og såpe. Eggene formes lett med hendene.
Materialpakken inneholder ull, fjær, perler og sølvtråd.

5 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig hilsen! Jeg har lagt meg til som følger hos deg også, for her har jeg tydeligvis gått glipp av mye!

  Utrolig trist å høre at dere stadig plages av folk som ikke bryr seg om begrepet "mitt og ditt". Hadde selv innbrudd i mitt tidligere hus, to ganger, så jeg vet hvor utrolig ubehagelig det er. Den første gangen var vi faktisk hjemme da det skjedde. Jeg var oppe og stelte mine to babyer (de var det da :)), mens en mann gikk rett inn og forsynte seg grovt. Min eksmann lå og sov, men løp etter tyven da jeg oppdaget ham, og det viste seg at mannen hadde kniv! Tenk om jeg hadde gått rett på ham med de små på armene! Den siste gangen kom de mens vi var borte og raserte hele overetasjen. Da investerte jeg i boligalarm, og siden holdt de seg borte, men utryggheten sitter i lenge!

  Jeg vet ikke om du bor slik til at boligalarm har noe for seg, men om det ikke er for langt for vaktselskapet å rykke ut vil jeg så absolutt anbefale det! Håper uansett du har fått din del av dette nå, for det er jo utrolig trist at du går og tenker på å flytte fordi noen er "trakaserer" dere på denne måten!

  Stor klem

  SvarSlett
 2. Innom for å ønske deg god helg:)

  Lillan

  SvarSlett
 3. God kveld! Ville bare ønske deg god helg:o) Og håper det går fint med dere og at dere ikke har opplevd flere ubehageligheter!!

  Klem fra Line

  SvarSlett
 4. Tusen takk alle sammen, lige så :) ♥ Klemmer

  SvarSlett
 5. Så lekre påskegg!! Takk for tipset;))
  Klem og god tirsdag;))

  SvarSlett