mandag 8. mars 2010

skuffet,sint og lei...:(


Etter å ha kjørt barna på skolen,stoppet jeg for og hente avisen som vanlig...ja, men hva hadde skjedd!?.....jo,postkassen vår var borte!! Jeg er så lei av alt som foregår rundt huset vårt og hærværk og innbrudd! Hva er det folk vil oss?? I okt i fjord,hadde vi innbrudd på lyse dagen mellom 12-14.30,det var da jeg hadde det travelt og ikke tok inn igjen bullterrierne før jobb,tydelig har noen fulgt med og sett det! ingen går jo inn i et hus med 3 buller...!verdier og ødeleggelser for 140 000,- :( Barna er kjemperedde for å legge seg og det har skapt masse problemer for oss.I ettertid har vi også merket "folk" rundt huset,også da vi var på ferie og min venninde bodde her,kom det ut en mann fra minstejenta sin lekestue...politiet kom også da,men hva får dem gjort!? Og nå har det tydeligvis vært noen her igjen i natt,kjenner jeg blir sliten,oppgitt og fortvilet av alt som skjer og lurer på om vi må flytte....ikke så farlig med den stygge postkassa,men det er å vite at det igjen har vært folk direkte "på oss",det finnes kun 3 hus her vi bor og bare vår kasse er tatt av dem 3! HVORFOR??

15 kommentarer:

 1. Off, så trist og ekkelt!!
  Hva med rett og slett å montere overvåkningskamera for å se hvem det er og om det er flere forskjellige. Kanskje politiet kan bruke det som bevis materiale...!?
  (Clas olson selger flere typer som ikke er så kjempedyre)
  Synn å motte flytte fra det flotte huset deres, håper dere får bukt med det på en eller annen måte.
  Varme klemmer!

  SvarSlett
 2. Usjda, skikkelig ekkel følelse når noen har vært hjemme hos deg sånn. Henger meg på forslaget over om montering av kamera - og sånne sensorlamper som slår seg på så snart noen er i nærheten av føleren. Og politiet...tja... etter hva man leser i avisene så er det neimen ikke stort de gjør...

  Lykke til ihvertfall! :)

  SvarSlett
 3. Det høres skikkelig utrivelig ut. Skjønner deg veldig godt som er skuffet, sint og lei nå. Stakkars barn, de skal jo ikke være redde i sitt eget hjem.
  Jeg hadde vært kjemperedd.
  Håper det roer seg og at det skal bli oppklart hvem som driver med dette. Men tydeligvis så er ikke politiet til stor hjelp...

  Klem

  SvarSlett
 4. Nei uff so ekkelt då!! :( Eg hadde vore kjemperedd! Ka med å sette opp eit kamera? Er det ingen hjelp å få frå politiet? Det er jo utruleg!! Håpe verkeleg det vert ordna opp i-slik går jo ikkje an å leve!!!

  Klem M!

  SvarSlett
 5. Huff, så ekkelt! Hva er det som feiler folk!?

  Håper dere finner ut hvem det er som driver med slikt - og at personen(e) blir tatt.

  SvarSlett
 6. Nei herlighet, noe så ekkelt!
  Får jo håpe at det er en tilfeldighet at det er dere det har gått utover hver gang! Finnes (dessverre) mange syke mennesker der ute=( Kanskje video overvåking en periode hadde gitt dere noen svar?!

  SvarSlett
 7. Huff, dette var leit å lese. Hjemmet skal jo være vår trygge base. Er enig med ovennevnte kommentar; monter kamera. Snakk med naboer som du vet er å stole på å spør dem om de kan følge med litt. Lykke til, håper det ordner seg. Klem fra Jannicke

  SvarSlett
 8. Tusen takk for mange tips og omtanker...desverre er det ingen naboer her som vi kan spørre...vi er så uheldige at det flyttet inn naboer "i midten" her av de 3 husene som er her,som verken tåler barn eller hunder!! Dette er en flott plass til og kunne drive med dyr,slik jeg gjør og vi har også 14 mål rundt her.Det var naboen vi tenkte på med en gang i dag tidlig,men tror ikke det kan være det...!? ettersom innbruddet og den "forfølgingen"rundt huset mm Dette er veldig fortvilende,for det er så mye liksom hele tia som har foregått.Og alt er jo rettet mot oss..Men skjønner ikke at personen(e) tør eller,pga vår bull terrir og ellers våre hunder.Vi har jo også en stoor Grand Danois som passer på her og flere små hunder. Ingen andre naboer her har hunder,enda så er det HER det skjer!!!

  SvarSlett
 9. Hanne.. seriøst??? jeg orker ik engang si hva j tror... for d vet du...
  nå må du gjøre noe altså...

  ikke finn deg i det.. du vet vi er her om det er noe...
  Nå syns j d har skjedd nok for dere!!!!! dette går ikke lenger, selv om ei postkasse er "uskyldig"

  naboen?? ehh.. tviler.. tror mer på noen visse folk...
  god klem..

  SvarSlett
 10. Noe så nitrist da!
  Hvordan kan folk være så innmarie! Hvis de har noe i mot dere kunne de vel ringe på døra å si det rett i ansiktet!! Feighet kaller jeg slikt;)))

  SvarSlett
 11. Huffda, så ekkelt! Og så dumt for barna, må være vondt og ikke føle seg trygg i sitt eget hjem!

  Håper det ordner seg for dere, og at dere kan få fred ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 12. Herlighet så forferdelig og ekkelt!
  Uholdbart for både barn og voksne.
  Syns du skal varsle politiet om alle episodene.

  Kanskje noen prøver å skremme dere vekk?

  Klem

  SvarSlett
 13. Tragigsk.... Skjønner ikke at folk kan få seg til å drive på sånn... Håper dere finner ut av det!

  SvarSlett
 14. Får helt vondt inni meg når jeg leser det som har skjedd. Hva skal man liksom gjøre når politiet ikke er til hjelp.!?!? "F**N"... Blir skikkelig sinna på folk som kan finne på å gjøre slikt.
  Ønsker deg all lykke med fremtiden!

  SvarSlett
 15. Hva er det som går av enkelte mennesker. Dette gjør meg vondt å lese!
  Etter at vi har skaffet oss alarm, føler jeg meg trygg i tilleg har jeg to hunder som også sier fra ved lyder utforfor huset, noe som er trygt på natta og nå vi selv er hjemme.
  Påsken er jo høytid for I.....! som dette så vær oppmerksom. Alarm er egentlig dyrte, men jeg føler meg tryggere!

  Lykke til!

  SvarSlett