torsdag 4. februar 2010

Studio Afrodite....


Hurra....Endelig en drøm som ser ut til å gå opp!! Nå skal jeg starte Studio AFRODITE...Et hairextension studio,samt design utstyr/klær for hunder:) Min kusine Marianne Rasmussen som er keramiker,skal også lage flotte shabby produkter bl.a Flotte terrakotta potter ,fat,kopper mm som skal styles opp i gamle kasser..for salg.Dette blir spennende:)Jeg skal også ha litt div interiør ved siden av og mye håndlaget,så nå blir det maling,maling i lokalet og styling,innkjøp mm, bare kooos:)

Snute for Design....Nordmenn blir mer og mer opptatt av design og interiør. Nå kan vi kjøpe matchende møbler til dyrene i våre liv, og gi dem designersenger og flotte matskåler som ikke står tilbake for selv det mest møblerte hjem.

Er du lei av å se på de fillete gamle sofaputene som Fido ligger på? Eller kanskje du blir gal av den gamle matskålen i plastikk eller metall, og synes kjæledeggen din fortjener noe bedre?Menneskets beste venn trenger ikke være noe mindre trendy enn oss. Den kan ligge på en designerseng og spise av et lekkert matfat - det er nemlig et stort utvalg av ting til hunder og andre husdyr på markedet. Er du enig...??

7 kommentarer:

 1. Høres kjempespennende ut;) Og skulle gjerne vært hund jeg om jeg kunne hatt en av de sengene og annet flott utstyr;)
  Ønsker deg lykke til med studioet ditt:)

  SvarSlett
 2. Tusen tusen takk :) blir veldig spennende!

  SvarSlett
 3. Oj, så kult! Lykke til, tøft og starte for seg selv da, sikert mye jobb, men sikkert ENDA mer glede:o))

  Jeg har forressten en Award til deg inne hos meg, den er din hvis du vil ha den...

  Klem Line

  SvarSlett
 4. hei. så utrolig gøy.gratulerer. jeg elsker alt sånt stæsj til hunder. har jo to chihuahuaer selv.elsker å kjøpe ting til dem.gøy med noe eksklusivt til hunder.
  masse lykke til.klem fra hege

  SvarSlett
 5. Hihi, mye stilig til disse firbente søte også ! ♥
  Vi har en chihuahua, så dette er noe for han. ;)
  Jeg hadde hairextension for mange år siden, men skulle gjerne prøvd igjen. Har langt hår, men ikke så fyldig.

  Lykke til ! :)

  Vennlig hilsen Anette

  SvarSlett