fredag 25. mars 2011

Det gamle grønne...♥

Endelig er dette mitt...snart i hus ♥ lurer på om jeg skal gjøre noe med det!? eller skal det få være det gamle grønne...hmmm har tenkt om jeg kanskje "drar over" med litt hvitt..grått ? hva synes dere?
11 kommentarer:

 1. Så nydelig. Det er jo flott som det er:) Blir selvfølgelig veldig fint i lyse farger også. Hva med å prøve det ut på "plassen sin" i den grønne opprinnelige drakten først?! Ha en fin fredag:)

  SvarSlett
 2. Veldig nydelig skap:)Det kan sikker bli flott med en annen farge, men er også veldig fint som det er:)

  Ha en super fredag:)
  W

  SvarSlett
 3. For et nydelig skap. Blir nok sikkert flott i hvit.
  Ha en herlig fredag.
  Klem Hilde

  SvarSlett
 4. Kjempefint skåp!
  Du får vurdere litt når det kjem på plass:) vanskeleg å seia...
  Ha ein flott kveld!

  SvarSlett
 5. Hei på du! Flott skap men hadde det vært jeg som hadde eid det hadde det blitt hvitt med slitasje og deretter hadde jeg malt på litt tekst. Men det er liksom min smak da og heldigvis har ikke lik smak alle sammen.
  Ha en flott kveld min venn!

  SvarSlett
 6. Lekkert!
  Jeg tror jeg hadde shabbet det litt jeg, i hvitt selvfølgelig;)) Men det er veldig fint som det er og...

  Ha en herlig helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 7. Jeg har gitt deg en award:) Hva du ønsker å gjøre med den er opp til deg, men du fortjener den hvertfall:) God helg:) Klem

  SvarSlett
 8. Hei,et veldig sjarmerende skap.Syns det er veldig vanskelig å si hva man burde gjøre med sånne ting. Men det skal jo passe inn i det hjemmet det kommer til og da hender det man må fikse på det. Enda jeg mener at ting skal få være som det er mest mulig men noen ganger må man.Du får fikse det sånn at det passer inn hjemme hos deg.Personlig er jeg veldig glad i grått da.... Skal kikke mer på bloggen din jeg nå.Ha en fin helg.Karin

  SvarSlett
 9. Flott skap! Enig med Line - litt shabbing i hvitt hadde blitt lekkert :)

  Klem, Cecilie

  SvarSlett
 10. Kjempefint skap : ) Jeg ville malt det hvitt jeg : ) Men nå er jeg veldig lei mine mørke møbler så er ikke så rart ; )
  Klem Tove

  SvarSlett
 11. Jeg bare elsker dette skapet. Hvis det passer inn hos deg så ville jeg ha beholdt det originale utseende, det er bare helt utrolig vakkert. Men det blir trist om du ikke skal få bruke et så flott møbel fordi det ikke passet inn hos deg, og må du male skapet så blir nok fint i hvitt eller grått også:)

  Ha en nydelig fredag (og pass deg så du ikke blir lurt i dag;-)
  klem fra Hanne

  SvarSlett