lørdag 21. august 2010

Jeg trenger litt hjelp....Tømmer eller ikke...!?
Vi bor jo da i et gammelt tømmerhus,vi har begynt og skrape ytterveggene for maling,for så å male huset på nytt.Men jeg klarte ikke dy meg, med å prøve og rive litt..for å kikke på tømmeret som befinner seg bak panelet. Og nå har jeg veldig lyst til å bare rive av alt panelet og ha bare tømmeret...hvordan ville dere hatt huset??? Håper dere kan hjelpe meg!

11 kommentarer:

 1. Hei hei.
  Eg ville hatt tømmervegger.
  Har budd i eit slikt hus før og det er utruleg sjarmerende.
  Går jo an å male tømmerveggane på sikt òg.
  Fortsatt god helg.

  SvarSlett
 2. Tømmervegger -sukk :)
  Er så nostalgisk og nydelig..

  Kanskje panelet har en misjon?

  Men vakkert med tømmer da..

  God helg!

  Tove

  SvarSlett
 3. Tømmer er da flott. Ser ikke ut som det er noe isolasjon mellom tømmer og panelet, så det blir vell ikke noe spes kaldere heller. Litt jobb med utforingene rundt vinduene, men... Tror jeg ville ha gått for tømmer jeg.... Og den gamle panelen deres kan jeg godt hente. Skulle hatt det til et prosjekt her....
  Klemmer fra Lena

  SvarSlett
 4. Tømmer, tror jeg..Veldig glad i tømmerhus, jeg da! De har særpreg og sjarm..

  Men det er vel endel arbeid med å skrape maling vil jeg tro?

  SvarSlett
 5. Tømmer er kjempe koselig,men tenk å kaldt det blir til vinteren.Jeg syntes ny malt vanlig hus er helt konge.Hen god helg videre,klem fra Sissel.

  SvarSlett
 6. SÅ vakkert! Ingenting er som gammel laft, men: uisolert vil det kanskje bli litt trekkfullt? ;-)

  SvarSlett
 7. Skikkelig flott med tømmer men tror nok at de hjørnene kanskje må kasses inn og gjøre bruk av panel. Lafteknutene er sikkert ikke tett lenger. Kanskje noen som virkelig kan dette med gammelt laftetømmer kan svare deg evnt. komme å se på det.

  Da vi skulle bygge hytte undersøkte vi flere gamle små tømmerhus for om mulig flytte det og gjøre bruk av det som hytte....alle de vi undersøkte hadde for dårlige lafteknuter etter alle årene. Tømmeret var ok.Mange av de var også innkledd med panel på knutene for å gjøre de mindre trekkfulle og for bedre bevaring av knutene. Har ingen kunnskap om gammelt laft utenom dette.

  Synes tømmer er innmari fint:)

  SvarSlett
 8. Hei :-)

  Jeg ville valgt tømmer :-) Kjempefint :-) Og om det ikke er isolasjon imellom har det jo ingenting å si for kuldegradene heller :-)

  Ha en fortsatt fin søndag :-)

  SvarSlett
 9. Jeg ville ha hatt det kledd med panel og heller latt tømmeret kommet til syne innvendig.

  SvarSlett