lørdag 7. august 2010

Fra trehvit og grått,til hvitt å skinnende!♥
Er ferdig med et lite prosjekt,denne gangen et trehvit vitrineskap.Det ble malet, glassene ble tatt ut, og inn kom hønsenetting og nye knotter fra kremmerhuset ♥ Hadde lyst til å se om det gikk ann å forvandle et slikt møbel...det ble da bedre hvertfall :) Selv har jeg ikke plass til det,så skapet skal selges :)

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for varmende kommentar, det er vel bare et fåtall som virkelig forstår hvor vondt det er. Selv mange med hund, ser jo neste på dyrene som "bruk og kast". Man får så mange råd, gjør noe, finn på ting, men egentlig har man kanskje bare lyst til å sitte å la tårene renne, alle sørger på hver sin måte. Jeg vet ikke hva som har hendt med dine hunder, men jeg vet ihvertfall hvor vondt det gjør!

  Klem...

  SvarSlett
 2. Nyydelig blogg du har, skal legge meg som følger hos deg når jeg kommer tilbake på jobben... Likte så godt liftgardinene og lampeskjermen din fra forrige innlegg, hvilket merke er det?

  ha en flott søndag

  Klem

  PS jeg har giveaway inne hos meg om du har lyst å delta:-)

  SvarSlett
 3. Utruleg kva litt måling kan gjera med eit sånt skap. Og artig idé å ta ut glasa og setta inn hønsenetting istaden :-) Har eit sånt furuskåp ståande eg og, og har veldig lyst å prøve å måle det... Men verkar som masse arbeid, så har liksom ikkje fått mota meg opp til å begynna på det enno...
  Flott blogg du har. Masser av herleg inspirasjon. Så legger meg til som følgjar her eg, for her kjem eg jo tilbake... :-D
  Ha ein fine søndag vidare.
  Klems

  SvarSlett
 4. Så fint det ble! Flink! Har selv pusset opp et slikt møbel, og det hjalp jo ganske godt.

  Flotte bilder i forrige innlegg. Nydelige gardiner og lampeskjerm :)

  Ha en fin søndag!
  Klem

  SvarSlett