mandag 24. mai 2010

Ønsker meg...♥♥







Jeg ønsker meg gammalt kjøkken! ♥ Vurderer nå og få slengt ut kjøkkenet og få på plass flere gamle seksjoner av kjøkkenbenker,med åpne hyller over ♥♥ Samt et stort gammelt matskap.Tror dette kommer til å bli så koselig i vårt to hundre år gamle tømmerhus :)

8 kommentarer:

  1. Det hadde absolutt gjort seg i deres hus♥
    Det er herlig med slikt gammelt kjøkken, men man må liksom ha huset til det, det er drømmen min også - ett gammelt tømmerhus, gjerne småbruk♥ der man kan ha masse dyr og slippe naboer veldig tett innpå seg!!

    Klem fra Jatte♥♥♥

    SvarSlett
  2. Det tror jeg hadde blitt FANTASTISK!!

    Liv ;O)

    SvarSlett
  3. Åhh, det hadde vært LEKKERT!!
    Det er så utrolig sjarmerende det gamle!

    Ha en fin dag :o)

    SvarSlett
  4. I et så gammelt hus passer det med et gammelt kjøkken. Lykke til. Ønsker deg en fin uke. Klem

    SvarSlett
  5. Hei :-)

    Er så enig med Liv :-) Det hadde blirr fantastisk :-) er man litt handy så er det ikke altfor vanskelig å bygge selv...har sjekket litt rundt det...for vi beholdt overdelen på kjøkkenet her som er gammelt og åpent :-) Og ville lage gammel benk under...men vi tø til den enkleste og raskeste løsningen (ville inne til jul) og kjøpte ikea sitt ståt kjøkken....ja ja :-) er fornøyd forde asså :-) for det er jo litt gammel stil over ståt kjøkkene :-)

    Ønsker deg en flott uke :-)

    SvarSlett
  6. Wow så tøft det ville blitt. Er sikker på du blir kjempefornøyd. Ha en flott kveld:)

    SvarSlett
  7. Hei !! Så koselig at du hadde lagt igjen hilsen hos meg slik at eg fant deg !! :) Utrolig koselig blogg du har masse lekkert kommer igjen snart og legg meg til som følger ;) KLEM ♥ milla ♥

    SvarSlett
  8. Mmmmmm.... lekkert.
    Sjølv hadde eg nok ikkje tatt på meg den vanskelige vaskejobben eit slikt kjøkken må kreve... men så er eg lat også da ;-)
    Skjønt var det uansett!
    :o)

    SvarSlett