onsdag 17. mars 2010

Litt div.....♥


Jeg fikk faktisk 2 geiter i 30 års gave...♥Finnbekk og Fia :)

3 kommentarer:

 1. Å gud for noen søte kaniner du hadde utenfor døren! Og stilig snømann da=D Må ha vært et gøyt prosjekt=)

  SvarSlett
 2. Heisann:)
  Jeg la akkurat ut linker til steder du kan få kjøpt de gardinene:)
  Var de ikke både tøffe og fine vel???

  MEn du...for nen herlige bilder du har tatt her!!!!!! Ser dere har storkost dere,både ute og inne:) De kaninene øverst lurer jeg på om jeg skimtet på plantasjen her i ålebyen ihvertfall,de er kjempekoslige,og man bare MÅ smile når man ser dem,ikke sant? Ike verst det,å gå inn i huset ditt med et smil om munnen :))
  Og den snømannkyllingen var jo kjempekul! Hva brukte du til å lage gulfarge da????? Utrolig kul,og så stolte og flotte gutter da!!!!!Nå regner og blåser det for full guffe ute her,så det spørs om det blir noe mer snømannlaging,men det hadde vært koslig med litt snø igjen,sånn til over påske:)
  Og så må jeg kommentere geitene! Her i hemen er vi veldig glade i dyr,-2 katter,9 kaniner og 3 afghanske mynder så langt.Men samboerens største ønske er nettopp geit.Afrikansk dverggeit.er det det du har? Hvordan har du dem...inne el ute?Har du tid en dag må du gjerne skrive noen ord om hvordan det er å ha disse søtnosene...kan hende jeg overrasker han;) Kule navn på de også forresten*lol*
  Koslig med kommentar fra deg - ha en flott dag :))))

  SvarSlett
 3. Herlige kaniner, skikklig gla' velkomst:o))
  Og en kuuul, stooor kylling dere har laget, stilig!
  Grattis med 30 års dag og geiter - haha:o))

  Klem Line

  SvarSlett