tirsdag 30. mars 2010

En vond natt....
Nå har jeg gjort noe jeg ikke var klar for, jeg har solgt min kjære bulle jente Dollie! Jeg har tenkt på det lenge men aldrig klart det...som dere som har fulgt med bloggen min vet,har vi mange hunder,små og store.Og bullen kan være litt voldsom i forhold til dem små...hun drepte en nydelig pekingeser valp her hjemme,men det er bullens innstinkt,da det er flere hunder sammen! Samtidig har hun vært min spesielle jente i 3 år,gjennom masse trening å kos!Også mine barn,elsket henne, ja vi alle gjorde det!! Dette har vært en klissvåt tung natt for meg og jeg vet ikke hvordan jeg skal klare dette!! seriøst!tårene renner da jeg skriver nå også...for meg var hun ikke bare EN HUND!Bare håper jeg har valgt riktig hjem nå,selv om hun er 8 timer fra meg!! i Sauda! Man må vite hva man gjør da man tar imot en bullterrier.Ja vist,jeg har flere hunder jeg kan kose meg med,men ingen Dollie...hun er borte!

3 kommentarer:

 1. Føler med deg. Ikke noe gøy det der. Jeg hadde en hund for 4 år siden og måtte avlive henne da hun ble syk. Ho var bare 9 år gammel. Jeg savner henne fryktelig og tror jeg tenker på henne hver eneste dag. Ho var blanding av terrier og buhund.
  Klem Lena

  SvarSlett
 2. Har du seriøst solgt henne?? du store tid... en her som sier FY! vet hvor knytta dere er.. huff, stakkars deg.. God påske til deg å dine : -)

  SvarSlett
 3. Gratulerer, du vant!

  Ta en titt på bloggen, eller send meg adressen di, mailadressen står på bloggen:)

  Ha en fin dag, to og 4 bente!

  Klem fra Mariann:)

  SvarSlett